Menu Louis

3 of  *4 gangen seizoensmenu met aperitiefhapjes

Aperitiefhapjes

Verrassingsbordje van de Chef met 3 verschillende hapjes als begeleiding bij uw aperitief


Voorgerecht

Mechelse asperges " à la Flamande "
mimosa van ei / botersaus / peterselie

Of

Schots gerookte zalm
toast van brioche / sjalot / peterselie / sausje van mango & curry

Of

Halve Canadese kreeft "Belle Vue" (+€14pp.)
ijsbergsla / gekookt eitje / cocktail & mayo


*Tussengerecht

Soepje van Mechelse asperges
grijze Noordzeegarnalen

Of

Huisgemaakt kroketje van oude kaas
garnituur / cocktailsaus
Of
Gebakken coquilles (+€6/pp.)
zwarte pens / Champagnesaus


Hoofdgerecht

Zeebaarsfilet
zeekraal & asperge / romige risotto met mascarpone & parmezaan / jus van kreeft

Of

Rosé gebakken kroontje van lam
groene primeurgroentjes & asperge / rode wijnsaus / mini kroketjes

Of

Halve Canadese kreeft gegratineerd met Champagnesaus
linguini met look & peterselie (+€14pp.)


Dessert

Crème brûlée
Of
Citroentaartje

(sablé, cremeux van citroen-Yuzu, meringue)

Of
Mousse van Callebaut chocolade

Of
Moelleux van donkere Callebaut chocolade met vanille-ijs (+€2/pp.)


Prijs


3 gangen €55,50 pp. met aperitiefhapjes
(zonder tussengerecht)
*4 gangen €65,50 pp. met aperitiefhapjes
(met tussengerecht)

 


Elke vrijdag serveren wij ons kreeftenmenu aan €69.50/pp.
i.p.v.
€89.50/pp. op andere dagen