Menu Louis
3 of *4 gangen seizoensmenu met aperitiefhapjes
Aperitiefhapjes
Verrassingsbordje van de Chef met 3 verschillende hapjes als begeleiding bij uw aperitief
Voorgerecht
Mechelse asperges " à la Flamande "
mimosa van ei / botersaus / peterselie
Of
Schots gerookte zalm
toast van brioche / sjalot / peterselie / sausje van mango & curry
Of
Halve Canadese kreeft "Belle Vue" (+€14pp.)
ijsbergsla / gekookt eitje / cocktail & mayo
*Tussengerecht
Soepje van Mechelse asperges
grijze Noordzeegarnalen
Of
Huisgemaakt kroketje van oude kaas
garnituur / cocktailsaus
Of
Gebakken coquilles (+€6/pp.)
zwarte pens / Champagnesaus
Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet
zeekraal & asperge / romige risotto met mascarpone & parmezaan / jus van kreeft
Of
Rosé gebakken kroontje van lam
groene primeurgroentjes & asperge / rode wijnsaus / mini kroketjes
Of
Halve Canadese kreeft gegratineerd met Champagnesaus
linguini met look & peterselie (+€14pp.)
Dessert
Crème brûlée
Of
Citroentaartje

(sablé, cremeux van citroen-Yuzu, meringue)
Of
Mousse van Callebaut chocolade
Of
Moelleux van donkere Callebaut chocolade met vanille-ijs (+€2/pp.)
Prijs
3 gangen €55,50 pp. met aperitiefhapjes
(zonder tussengerecht)
*4 gangen €65,50 pp. met aperitiefhapjes
(met tussengerecht)