Seizoensmenu Louis

3 of  *4 gangen seizoensmenu met aperitiefhapjes

Aperitiefhapjes

Verrassingsbordje van de Chef met 3 verschillende hapjes als begeleiding bij uw aperitief


Voorgerecht

Trio van wildpaté met uienconfit en toast van brioche
haas / fazant / everzwijn

Of

Ambachtelijk gerookte Noorse zalm
sjalot / sausje van mango & curry / toast van brioche

Of

Halve Canadese kreeft "Belle Vue" (+€14pp.)
ijsbergsla / gekookt eitje / cocktail & mayo


*Tussengerecht

Soepje van pompoen
pesto / croutons

Of

Artisanaal kroketje van wild (everzwijn & hert)
chutney van mango

Of

Gebakken coquilles (+€6/pp.)
groene appel / Champagnesaus


Hoofdgerecht

Medaillon van hert
wildgarnituur / poivradesaus / kroketjes

Of

Op vel gebakken heekfilet
groene primeurgroentjes / botersaus / pomme duchesse

Of

Halve Canadese kreeft gegratineerd met Champagnesaus
linguini met look & peterselie (+€14pp.)


Dessert

Crème brûlée
Of
Citroentaartje

(sablé, cremeux van citroen-Yuzu, meringue)

Of
Mousse van Callebaut chocolade

Of
Moelleux van donkere Callebaut chocolade met vanille-ijs (+€2/pp.)

Of

After dinner cocktail
( Espresso Martini of Baileys Espresso Martini )


Prijs


3 gangen €55,50 pp. met aperitiefhapjes
(zonder tussengerecht)
*4 gangen €65,50 pp. met aperitiefhapjes
(met tussengerecht)

 


Elke vrijdag serveren wij ons kreeftenmenu aan €69.50/pp.
i.p.v.
€89.50/pp. op andere dagen