Seizoensmenu Louis
3 of *4 gangen seizoensmenu met aperitiefhapjes
Aperitiefhapjes
Verrassingsbordje van de Chef met 3 verschillende hapjes als begeleiding bij uw aperitief
Voorgerecht
Trio van wildpaté met uienconfit en toast van brioche
haas / fazant / everzwijn
Of
Ambachtelijk gerookte Noorse zalm
sjalot / sausje van mango & curry / toast van brioche
Of
Halve Canadese kreeft "Belle Vue" (+€14pp.)
ijsbergsla / gekookt eitje / cocktail & mayo
*Tussengerecht
Soepje van pompoen
pesto / croutons
Of
Artisanaal kroketje van wild (everzwijn & hert)
chutney van mango
Of
Gebakken coquilles (+€6/pp.)
groene appel / Champagnesaus
Hoofdgerecht
Medaillon van hert
wildgarnituur / poivradesaus / kroketjes
Of
Op vel gebakken heekfilet
groene primeurgroentjes / botersaus / pomme duchesse
Of
Halve Canadese kreeft gegratineerd met Champagnesaus
linguini met look & peterselie (+€14pp.)
Dessert
Crème brûlée
Of
Citroentaartje

(sablé, cremeux van citroen-Yuzu, meringue)
Of
Mousse van Callebaut chocolade
Of
Moelleux van donkere Callebaut chocolade met vanille-ijs (+€2/pp.)
Of
After dinner cocktail
( Espresso Martini of Baileys Espresso Martini )
Prijs
3 gangen €55,50 pp. met aperitiefhapjes
(zonder tussengerecht)
*4 gangen €65,50 pp. met aperitiefhapjes
(met tussengerecht)